Gastenboek

In dit gastenboek kunt u uw ervaringen kwijt over hoe onze samenwerking invloed heeft gehad op uw situatie.
Deze reacties kunnen behulpzaam zijn voor mensen die nu op zoek zijn naar hulp.

Alvast bedankt voor het delen van uw ervaringen.

greet_sig

20 Comments

 1. Nadat ik ineens op 26 jarige leeftijd last kreeg van acne ging ik opzoek naar een oplossing. Ik ben langs vele doktors geweest en verschillende medicijnen gebruikt. Maar geen medicijn zorgde ervoor dat de acne wegging en wegbleef. Ook aanpassingen in mijn voeding gedaan en het verzorgen van mijn huid maar helaas hielp niks.
  Daardoor ben ik opzoek gegaan naar een alternatieve genezingswijze en zo kwam ik bij Greet terrecht.
  Door de behandelingen bij Greet ben ik erachter gekomen dat er een diepere oorzaak is voor mijn acne. Na 3 behandelingen bij Greet gaat het veel beter met me en van mijn acne heb ik bijna geen last meer van.
  Ik wil Greet hiervoor heel erg bedanken!

 2. Na een traumatische ervaring in mijn verleden had ik eindelijk alle moed bij elkaar geschraapt om deze te gaan verwerken. Via via kwam ik bij Greet terecht.
  Zij heeft mij door te luisteren, tips te geven en de energetische therapie geholpen weer stevig in mijn schoenen te staan en mijn verleden een plekje te kunnen geven.
  Af en toe kom ik nog eens terug om weer even een oppeppertje te krijgen wat mij erg goed doet.

  Greet, nogmaals bedankt met alles wat je voor mij gedaan hebt! Door jou ben ik de persoon geworden die ik graag wil zijn en leer ik weer van mezelf af te bijten en op m’n strepen te staan.
  En dus ook vooral om voor mezelf te kiezen en er te mogen zijn.

 3. Ik heb een sessie EMDR mogen volgen bij Greet voor mijn angsten en onzekerheden. Nooit had ik gedacht dat zo’n sessie mij zoveel inzichten zou geven om mijn rijangst te overwinnen, en hoe! Ik heb mede dankzij Greet mijn rijbewijs kunnen halen. Bovendien voel ik meer controle over mijn angsten en kan ik oefeningen van de sessie toepassen in mijn dagelijks leven om rustig te blijven.

 4. 22 februari 2019

  Ik heb Greet leren kennen bij een gemeenschappelijke client tijdens de laatste dagen van haar leven. Greet kan heel goed organiseren en ze zorgt dat zaken voor elkaar komen. Maar het fijnste was het samen aanwezig kunnen zijn bij en ondersteuning bieden aan onze lieve mevrouw K. Het was heel goed om samen nog de laatste zorg te kunnen verlenen. Een waardige afsluiting van een intensief proces. Dank je wel Greet, Hartelijke groet, Jacqueline Stoele

 5. 16 november 2018
  In februari 2017 ben ik naar de huisarts gegaan. Werken lukte niet meer en ik voelde me leeg, stuur- en energieloos. De huisarts constateerde dat ik ernstig depressief was en stuurde me met spoed naar een psychiater.
  De psychiater schreef medicatie voor en adviseerde om vooral leuke dingen te gaan doen, naast veel wandelen en fietsen. Verlieverlee voelde ik me daardoor opknappen, maar ik had grote behoefte om me in mijn verleden te verdiepen, omdat ik vermoedde dat daar de oorzaak lag van de depressie. Omdat de huidige psychiatrie zich vooral bezig houdt met symptoombestrijding en ondersteunende gesprekken (eigen woorden van de psychiater) ben ik aanvullende hulp gaan zoeken en die vond ik bij Greet.
  Bij Greet voelde ik mij in zeer goede handen. Zij verstaat de kunst om te luisteren zonder te oordelen. Binnen enkele maanden heeft zij mij geholpen om de oorzaak van mijn problemen naar boven te halen en te verduidelijken. Ik kreeg meer inzicht in mijn verleden en mijn handelen. Door middel van diverse elkaar aanvullende behandelmethoden heeft Greet, zoals zij dat zelf noemt, de angel eruit gehaald. Ik voelde letterlijk dat ik weer lucht kreeg. Sindsdien heb ik het plezier in het leven teruggevonden.
  Mijn behandeling bij de psychiater is nog niet klaar. Over enige maanden zal de medicatie afgebouwd worden. Bij dit ‘avontuur’ kan ik indien nodig wederom de hulp van Greet inroepen. Als de behoefte daartoe aanwezig is, zal ik daar zeker gebruik van maken. Daar twijfel ik geen moment aan.
  Betty


Laat hieronder uw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat hieronder uw reactie achter

Name *
Email *
Website

Controle Captcha *