Gastenboek

In dit gastenboek kunt u uw ervaringen kwijt over hoe onze samenwerking invloed heeft gehad op uw situatie.
Deze reacties kunnen behulpzaam zijn voor mensen die nu op zoek zijn naar hulp.

Alvast bedankt voor het delen van uw ervaringen.

greet_sig

18 Comments

 1. Ik vond een artikel van Greet in de lokale krant en scheurde hem eruit. De woorden ‘uw eigen kracht’ spraken mij op dat moment heel erg aan, ik voelde mezelf leeg en moe en had nergens de kracht nog voor. Als ik naar mezelf keek zag ik niemand.

  Weken, misschien maanden verder was de emmer dan echt overgelopen en belde ik Greet. Vanaf het eerste contact voelde het goed. En na ieder consult voelde ik mezelf een stukje lichter. De gesprekken met daarop volgend de behandelingen waren ontzettend prettig. Ik heb een groot deel van mijn rugzak achter mogen laten waardoor er plaats is gekomen voor energie, zelfvertrouwen, eigenwaarde en een positieve kijk op de toekomst. Ik kan dankzij Greet weer vooruit kijken en het verleden laten rusten.

  Als hulpverlener maar ook zeker als mens wil ik Greet alleen maar complimenten geven.

  Lieve Greet, bedankt dat je mij mijn ‘kracht’ terug gaf! Ik vind het jammer je niet meer nodig te hebben maar mocht het moment zich weer voordoen weet ik je te vinden!

  Liefs Frances

 2. Een warm bad is waarin ik terecht kwam toen bij bij Greet binnen stapte. Ik ken Greet al langere tijd. Greet voelde aan dat ik er aan toe was om me door haar te laten behandelen en nodigde mij uit. Ik wist niet wat ik kon verwachten van de behandeling. Greet heeft me verbaasd! Fysieke klachten die ik sinds mijn puberteit had, zijn minder of verholpen. Greet heeft me door mijn diepste trauma’s durven begeleiden. Ze heeft mijn kracht weten te vinden en me deze laten zien. Ik durf me kwetsbaarder op te stellen, gevoelens er te laten zijn en te genieten van mijn zachtheid. Dit alles met liefde, geduld en warmte. Na een traject van 4 maanden durf ik te zeggen dat Greet heel bijzondere veranderingen in mij heeft gestimuleerd.
  Greet, dank je wel!

 3. Ik ben zo’n 2 jaar geleden bij Greet terechtgekomen ivm relationele problemen. De eerste ontmoeting voelde zo fijn, warm en vertrouwd en dmv 3 sessies voelde me ik mij zoveel beter, sterk en gelukkig. Greet weet de juiste vragen te stellen, geeft fijne en praktische tips en de energetische behandeling doet wonderen. Ik wist niet wat ik kon verwachten, waar moest ik beginnen met mijn verhaal, maar toen ik binnenstapte was dat gevoel helemaal weg, het komt allemaal vanzelf en Greet helpt je hiermee. Bijzonder fijn om voor het eerst zo open en eerlijk je levensverhaal te kunnen vertellen aan een onafhankelijk iemand. Ik heb Greet sindsdien in mijn hart gesloten en als het leven weer even bumpy wordt, dan ga ik weer langs om een apk’tje.


Laat hieronder uw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat hieronder uw reactie achter

Name *
Email *
Website

Controle Captcha *