Gastenboek

In dit gastenboek kunt u uw ervaringen kwijt over hoe onze samenwerking invloed heeft gehad op uw situatie.
Deze reacties kunnen behulpzaam zijn voor mensen die nu op zoek zijn naar hulp.

Alvast bedankt voor het delen van uw ervaringen.

greet_sig

17 Comments

 1. Januari 2016 overleed mijn moeder en 6 weken later in februari 2016 mijn vader.
  Mijn broer en ik (heb maar 1 broer) spraken elkaar de afgelopen jaren zo min mogelijk, we zaten niet echt op één lijn. En nu moesten we de zaken samen afhandelen. Bijkomend probleem was, dat mijn broer de oudste is, maar dat mijn ouders mij de administratie etc. toevertrouwden.

  Dit heeft een hele grote emotionele wissel op mij getrokken. En ergens in juni 2016 kon ik niet meer helder denken, was verdrietig en boos, had totaal geen energie meer en trok mij steeds meer terug in mijzelf.
  Op aanraden van mijn vrouw (die al een paar jaar bij Greet kwam) heb ik toen een afspraak met Greet gemaakt. Ik kon binnen twee dagen terecht. (er had net iemand afgebeld zodat ik zo snel terecht kon, toeval bestaat niet).
  Na een aantal gesprekken, waarbij ook de energieblokkades werden weggehaald, kon ik er weer tegenaan. Van de winter ook nog een paar keer geweest en nu (juli 2017) loopt alles nog steeds goed. Ik weet dat als het weer mis gaat, ik haar kan bellen.
  Grappig voorval, ik had de laatste jaren ’s winters last van koude voeten. Dit zei ik terloops tegen Greet. Na een korte behandeling waarbij Greet de energiebanen weer recht legde, heb ik geen last meer gehad van koude.
  Mijn motto is:
  Je hoeft er niet in te geloven om te ervaren dat het werkt.

 2. Greet heeft mij geholpen mijn zelfvertrouwen terug te krijgen. Dat was ik door een aantal gebeurtenissen helemaal kwijt en was daardoor ook heel onzeker.
  Toen dacht ik aan Greet, die ik kende van een aantal jaren geleden en ik wist dat zij dit werk deed. Toen ik haar belde hoorde zij direct dat ik in paniek was en we maakten direct een afspraak. Zij stelde mij telefonisch al gerust.
  Bij Greet voelde ik mij direct veilig. Door de manier waarop zij naar mij luisterde en met mij sprak. Zij oordeelt en veroordeelt niet. Zij liet mij naar mijzelf kijken en gaf mij het vertrouwen dat het goed kwam.
  Daarbij helpen haar energetische behandelingen geweldig. Hierdoor ga je letterlijk weer op eigen benen staan en ik voelde me iedere keer een stukje zekerder worden. Voelde me ook lichamelijk veel fitter.
  Nu ga ik zo nu en dan nog naar haar toe voor een “onderhoudsbeurt” . Door haar heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug. Dank je wel Greet voor je hulp.
  Wil

 3. Onlangs heb ik de reeks sessies bij Greet afgesloten. Ik kwam bij haar omdat het niet goed ging met mij. Ik zat emotioneel op slot.
  Door de gesprekken en de energetische behandelingen is er in korte tijd veel veranderd.
  Een stroom van emoties is op gang gekomen.
  Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, sta positief in het leven, heb mijn spontaniteit terug, heb mijn hobby’s weer opgepakt.
  Hoe moeilijk de weg soms was om tot de kern te komen, Greet gaf mij het vertrouwen dat het goed zou komen. Ze luistert goed, geeft adviezen, oordeelt niet, is zeer betrokken.
  Bij Greet voelde ik me veilig.
  Heel fijn vond ik het dat zij uitleg gaf over wat er tijdens de behandelingen met me gebeurde.

 4. Afgelopen 2 maanden is onze zoon Daan 10 jaar met Greet in contact gekomen. Meteen hadden ze een chemie samen. Daan heeft de laatste jaren en zeker de laatste periode veel last van hoofdpijn gehad. Daarnaast is hij hoogsensitief en heeft contact met andere entiteiten waardoor hij een angst heeft ontwikkeld, hij is niet graag alleen in een ruimte. Inmiddels is Daan 6 keer geweest en ook voor het laatst. Hij heeft nauwelijks hoofdpijn meer. Kan weer in zijn Eigen kamer slapen ipv bij zijn zusje, voelt zich veilig in huis. Kortom heeft veel meer vertrouwen en kan dealen met zijn gave. Dit is voor ons het allerbelangrijkste. In een korte periode heeft Greet heel veel samen met hem bereikt en we zijn hier ontzettend blij mee!

 5. best een tijd geleden heb ik, huisarts in ruste geboren in 1942 , een zg energetische behandeling bij Greet van Trotsenburg gehad. Mijn ervaring , toen ik naar huis fietste , een ritje van zowat 3 kwartier , was het kwijt zijn van iets , van een meegedragen geestelijke last ; ik heb een vrouw , die het moeilijk heeft met de gevolgen van een herseninfarct . Herhalen van de behandelingen ligt in het voornemen. Tot zover mijn ervaring op dit punt. ben.


Laat hieronder uw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat hieronder uw reactie achter

Name *
Email *
Website

Controle Captcha *