Persoonlijk / Particulier

Mantelzorgers

Uw eigen kracht biedt een workshop aan waarmee u binnen 1 dag een ontspannende massagetechniek kunt leren. Deze kunt u geven aan uw naaste én toepassen op uzelf.

De techniek werkt ontspannend waardoor verkramping in het lichaam afneemt. Hierdoor kunnen pijnklachten afnemen zodat de functionaliteitsbeperkingen door verkrampingen kunnen verbeteren. Hierbij kunt u denken aan verlichting van rugpijn, hoofdpijn, problemen met ontlasten, spasmen die toenemen door spanning,…

 

Individueel ontwikkelingspad

Heeft u behoefte aan meer duidelijkheid over een innerlijke vraag, strijd of twijfel? Voelt u nieuwsgierigheid naar uw toekomstige pad voor werk of uw privéleven?
Energetische therapie is een mooie manier om in contact te komen met uzelf in relatie tot deze zoektocht. U kunt hierdoor beter inzicht krijgen in de voor u belangrijke doelen en normen en waarden met betrekking tot de zin- en vormgeving van uw leven.
Via gespreksvoering en energetische behandeling kunt u voor uzelf besluiten welke koers u verder wilt en kunt gaan varen, met het oog op een voor u zo gezond mogelijk leven met passende zingeving.