Gastenboek

In dit gastenboek kunt u uw ervaringen kwijt over hoe onze samenwerking invloed heeft gehad op uw situatie.
Deze reacties kunnen behulpzaam zijn voor mensen die nu op zoek zijn naar hulp.

Alvast bedankt voor het delen van uw ervaringen.

greet_sig

12 Comments

 1. 22 februari 2019

  Ik heb Greet leren kennen bij een gemeenschappelijke client tijdens de laatste dagen van haar leven. Greet kan heel goed organiseren en ze zorgt dat zaken voor elkaar komen. Maar het fijnste was het samen aanwezig kunnen zijn bij en ondersteuning bieden aan onze lieve mevrouw K. Het was heel goed om samen nog de laatste zorg te kunnen verlenen. Een waardige afsluiting van een intensief proces. Dank je wel Greet, Hartelijke groet, Jacqueline Stoele

 2. 16 november 2018
  In februari 2017 ben ik naar de huisarts gegaan. Werken lukte niet meer en ik voelde me leeg, stuur- en energieloos. De huisarts constateerde dat ik ernstig depressief was en stuurde me met spoed naar een psychiater.
  De psychiater schreef medicatie voor en adviseerde om vooral leuke dingen te gaan doen, naast veel wandelen en fietsen. Verlieverlee voelde ik me daardoor opknappen, maar ik had grote behoefte om me in mijn verleden te verdiepen, omdat ik vermoedde dat daar de oorzaak lag van de depressie. Omdat de huidige psychiatrie zich vooral bezig houdt met symptoombestrijding en ondersteunende gesprekken (eigen woorden van de psychiater) ben ik aanvullende hulp gaan zoeken en die vond ik bij Greet.
  Bij Greet voelde ik mij in zeer goede handen. Zij verstaat de kunst om te luisteren zonder te oordelen. Binnen enkele maanden heeft zij mij geholpen om de oorzaak van mijn problemen naar boven te halen en te verduidelijken. Ik kreeg meer inzicht in mijn verleden en mijn handelen. Door middel van diverse elkaar aanvullende behandelmethoden heeft Greet, zoals zij dat zelf noemt, de angel eruit gehaald. Ik voelde letterlijk dat ik weer lucht kreeg. Sindsdien heb ik het plezier in het leven teruggevonden.
  Mijn behandeling bij de psychiater is nog niet klaar. Over enige maanden zal de medicatie afgebouwd worden. Bij dit ‘avontuur’ kan ik indien nodig wederom de hulp van Greet inroepen. Als de behoefte daartoe aanwezig is, zal ik daar zeker gebruik van maken. Daar twijfel ik geen moment aan.
  Betty


Laat hieronder uw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat hieronder uw reactie achter

Name *
Email *
Website

Controle Captcha *