Gevolgen van klachten op relationeel en sociaal gebied

Chronische klachten, verdriet of trauma kan je leven en relaties negatief beïnvloeden. Spanning, pijn, klachten die langere tijd bestaan kunnen ervoor zorgen dat je energie te beperkt is geraakt om in je relaties te kunnen investeren. Mensen in je omgeving reageren met ongeduld, verminderen contact of dreigen af te haken.  Dit is problematisch als mensen dicht bij je staan of wanneer je geen energie hebt voor gesprekken met instanties, bedrijven,…
Door Energetische Therapie kunnen klachten verminderen of verdwijnen. Je kan leren voelen hoe jij je energie het beste te verdeelt, gebruikt en hoe te herstellen. Hierdoor wordt je sterker, kan je zuiverder beoordelen in wie jij wilt investeren en hoe/of jij je keuze wil verduidelijken. De energie die je verloor aan grip houden op je situatie kan je dan gebruiken om te investeren in herstel en het  aanleggen van een sterkere energievoorraad.
De duur van de behandeling is afhankelijk van de ernst van de klacht.
Uitspraken van cliënten:
“Ik heb mijn leven weer terug. Ik ben weer flexibel in mijn denken en doen.”
“Een oud trauma zorgde voor pijn bij mij en mijn volwassen kinderen. Door zelf deze pijn door te werken kunnen mijn kinderen en ik er nu eindelijk open over praten. Een pittig proces, maar ik had het niet willen missen.”
“Na mijn oncologische behandelingen was mijn energievoorraad zo op dat ik amper kon lopen. Na de behandeling met energetische therapie kan ik weer een dagdeel met vriendinnen op pad! Heerlijk!”
“Zelfvertrouwen weg na nare uitspraak van leidinggevende. Ik durf weer in contact te gaan.”
www.uweigenkracht.nl, 06-24520027

Filed under: Nieuws