Behandeling van klachten ten gevolge van kanker

De diagnose kanker is overweldigend. Snel veel informatie verwerken en belangrijke beslissingen nemen. Behandelen, hoe en door wie? Een overgave van jezelf aan deskundigen, het gevoel de grip op je eigen leven te verliezen.
Vermoeidheid, het steeds koud hebben zijn bijwerkingen die tijdens/na de behandelingen voorkomen en langdurig aanwezig kunnen zijn. Lichaam en geest hebben alles ingezet om deze ziekte te overwinnen. De diagnose, de weg naar herstel, chemokuren en bestralingen hebben veel gevergd. Alle energie is naar de behandelingen gegaan. Het immuunsysteem is uitgeput geraakt. Hierdoor kan het ook moeilijk zijn om jezelf goed te concentreren.
Door de diagnose en de achtbaan waarin je terecht komt, komt je systeem terecht in een stresssituatie. Energetische therapie kan je helpen de stresssituatie tijdens het ziekte- en herstelproces positief te beïnvloeden door spanning los te laten. Hierdoor kan het immuunsysteem zich beter richten op de therapie die de kankercellen moet vernietigen of afremmen én het verwerken van de gevolgen daarvan. Wanneer de behandeling tegen kanker voorbij is kunnen de restverschijnselen je dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden. De emotionele verwerking, vermoeidheid, concentratieproblemen, het vaak koud hebben hinderen het immuunsysteem een energievoorraad voor het verdere herstel op te bouwen. Energetische behandelingen kunnen ervoor zorgen ervoor dat dit positief gestimuleerd wordt.
Kortom, het is een waardevolle therapie om ondersteunend in te zetten tijdens en na de behandelingen voor dieper herstel, de oorspronkelijk bedoelde ontspanningsmodus van het lichaam weer te ervaren en vast te houden, waardoor overgebleven klachten afnemen of helemaal verdwijnen. De duur van de behandeling is afhankelijk van de ernst van de klacht.
www.uweigenkracht.nl, 06-24520027

Filed under: Nieuws