Gastenboek

In dit gastenboek kunt u uw ervaringen kwijt over hoe onze samenwerking invloed heeft gehad op uw situatie.
Deze reacties kunnen behulpzaam zijn voor mensen die nu op zoek zijn naar hulp.

Alvast bedankt voor het delen van uw ervaringen.

greet_sig

16 Comments

 1. In mei 2013 is mijn schildklier verwijderd ivm schildklierkanker.
  Wat er gelijk werd gezegd:”zonder schildklier kun je heel goed leven”. Het afstellen van de medicijnen zal ongeveer een jaar in beslag nemen. Vol goede moed het eerste jaar ingegaan…met een lichaam wat helemaal van slag is. De medicijnen die ik gebruik zijn Thyrax 0,100 Mg ( schildklier vervanger) en 1000 Mg Calcium met daarbij 0,50 pch Alfacalcidol ( vervangt functie bijschildklier).
  Greet is een goede vriendin van mijn zus. Ik woon helaas niet naast de deur (160 km) Tijdens een gezellig etentje eind 2014,met een groep vrouwen, pakte Greet mijn hand vast ( ik was zo moe). We kletsten gewoon verder…maar ik voelde na een poosje, dat mijn benen nog zwaarder werden en zei dat ook tegen Greet. Vervolgens zette mijn buik nog meer op dan dat hij al was. Ook dat zei ik weer. Greet bleef gewoon mijn handen vasthouden. Daarna voelde ik “het” in mijn hoofd. Tegen Greet zei ik toen:” direct val ik nog van mijn stoel”. Greet schudde rustig met haar hoofd en zei toen: “laat het maar gebeuren”. Ach ja, je zit in een vol restaurant…dus als je dan van je stoel valt… Maar goed, bij mij alle remmen los…en wat er gebeurde, ik viel niet van de stoel maar de tranen biggelden over mijn gezicht. De energie kwam terug in mijn lijf. Dat voelde ik direct gebeuren. Mijn zware benen waren weg, voor het eerst raakte ik mijn opgezette buik kwijt (zonder daarvoor een nacht te moeten slapen).
  Kortom, ik ging hangend tussen twee vrouwen dat restaurant in en ik ging er huppelend uit!! Ik voelde mij herboren!! In de twee weken daarna was het de ene dag beter dan de andere. Vervolgens de reis naar Capelle a/d IJssel gemaakt. Op die ochtend voelde ik mij prima. Greet heeft mij behandeld. Geen heftige reactie gehad! Maar ik ben nu inmiddels drie weken verder en ik heb veel meer goede dagen dan slechte. Zo goed dat ik inmiddels alweer zin heb om bijvoorbeeld de stad in te gaan om te shoppen. Nou dan gaat het met vrouwen meestal wel goed

 2. Ik heb Greet ontmoet, op het moment dat ik wist dat er wat moest veranderen in mijn leven op werkgebied, maar ik nog niet precies wist wat. Mijn schouders zaten constant vast, ontspannen lukte niet meer. Tijdens de sessies met Greet kon ik weer inzien wanneer ik mezelf was. Ze gaf me vertrouwen en rust door een spiegel voor te houden. En niet te oordelen, maar juist het positieve eruit te halen! Ik weet weer waar ik blij van wordt en richt daar mijn leven daarop in.
  Ik heb ondertussen mijn baan opgezegd en ben heel gelukkig met mijn nieuwe functie, waardoor ik weer bruis van de energie!

 3. Ik ben A. en heb Afasie als gevolg van een hersenbloeding.
  Greet is bij mij om mij te helpen met mijn postverwerking, financiële administratie en kontakten met instanties (zoals artsen en bedrijven. Greet kijkt mee of ik mijn post goed begrijp, luistert mee met telefoongesprekken waarin ik informatie vraag of krijg. Ik kan zo bij haar nagaan of ik het goed begrepen heb.. Dit geeft mij rust en geeft me zelfvertrouwen.
  Bij Greet kan ik ook “mijn ei kwijt ” over wat zich voordoet in m’n leven, het neemt m’n zorgen weg of zorgt er voor dat ik het beter kan hanteren.
  Het kanaliseert de chaos in mijn hoofd waardoor ik meer ruimte heb voor andere dingen. Het zorgt er ook voor dat ik tijd aan de kinderen kan besteden wanneer zij langskomen. Ik kan genieten van onze tijd samen en hoef hen niet te belasten met vragen rond dagelijkse problemen.
  Onze zakelijke afspraken liggen vast in een duidelijk contract.
  Samen hebben we een werkplan opgesteld.
  Greet is een grote steun voor mij op wie ik zeer gesteld ben. Ik kan haar aan iedereen die zorg nodig heeft aanraden. Ik vertrouw haar voor 200%.

 4. Voor de zorg van mijn dementerende vader was ik op zoek naar een zorgzaam, vriendelijk en betrouwbaar persoon. Alhoewel ik Greet nog niet zolang ken, is ze innemend en energiek. Ze neemt de tijd voor mijn vader, geeft hem de aandacht en liefde die hij nodig heeft en neemt daar waar nodig eigen initiatief. Als overbelaste mantelzorger heb ik tevens een paar energetische massages gekregen, die mij weer op weg helpen. Kortom Greet is een prettig, gezellig en leuk iemand die van aanpakken weet, meedenkt, flexibel en multi-inzetbaar is.

 5. Ik ben twintig jaar vriendinnen met Greet. Zij heeft ontdekt dat zij mensen kan helpen die vastgelopen zijn in hun leven. Zij heeft me behandeld voor nek en hoofdpijn, die steeds terugkwam. Ik ben daar nu grotendeels vanaf.
  Als u met vragen zit over hoe uw leven er op dit moment uitziet, problemen heeft op praktisch, lichamelijk of geestelijk vlak, weet ik dat u zich gehoord zult voelen bij Greet.

  Marjanne


Laat hieronder uw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat hieronder uw reactie achter

Name *
Email *
Website

Controle Captcha *